Nou? Wie denk jij dat de Mol is?

Wie-is-de-mol-2015Een van de meest hippe tv programma’s van dit moment is Wie is de Mol. Vanavond is het zover. Na weken van kijken, twijfelen, speculeren, overleggen en fora lezen, wordt eindelijk duidelijk wie de Mol is. Op Facebook kun je al een poster plaatsen van jouw mol trouwens.

Ik zat in het begin op Rik. Na een paar afleveringen veranderde dat in Marlijn. Waarom? Ik vond haar gewoon verdacht. Zag dingen in haar ogen, non-verbale communicatie en het was een onderbuikgevoel. Tuurlijk las ik alle speculaties van de “experts”. Maar ja, veel dingen kunnen ook puur toeval zijn. Of net zo gemonteerd dat je een bepaalde denkrichting op gestuurd wordt.

Het blijft leuk. Ik downloadde de app en deed mee in diverse poules. Daar stond ik eerst vrij ver naar onderen, maar doordat veel mensen op Chris zaten en die er vorige week uit ging, stoof ik ineens omhoog in de poules. Chris heb ik overigens nooit verdacht. Ik vond hem al vanaf het begin te fanatiek.

Ik heb voor vanavond alles op Marlijn gezet. Eerst had ik een beetje gespreid tussen Rik en Marlijn, maar ik vind dat ik gewoon één iemand moet kiezen. Mijn gevoel zegt me dat het Marlijn is. En ik negeer alles speculaties over waarom Margriet of Rik het ook  best heel makkelijk kunnen zijn. Het blijft toch koffiedik kijken.

Nu hoop ik nog wel één ding…. dat niet precies vanavond onder de finale de baby besluit te komen 😉

Wie is volgens jou de mol, en waarom?

Marlijn is mijn mol

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij Miss Honeybird
Volgend artikelDe speelkledenwinkel voor een trendy speelkleed voor de kinderkamer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. hahaha dat zul je net zien ja, dat onder de uitzending je weeën volop doorzetten! Ik heb het dit jaar voor het eerst in járen niet gevolgd, omdat F. direct in het begin geboren is en ik te veel heb gemist om bij te kunnen kijken. Ik hoop voor jou dat je het goed hebt!

  2. Nee de baby kan niet komen tijdens de finale van de Mol! Anders stop je die baby nog maar even terug. Begrijpelijk!
    Ik twijfel nog steeds. Marlijn of Rik, Rik, of Marlijn en dat iedereen zo aan het einde ineens Margriet kiest, dat negeer ik ook. Overigens wel punten verloren met Chris. Ik vond het altijd een veilige om op in te zetten, had hem als winnaar bedacht….. denk dat zit ik altijd goed tot de laatste dag. Niet dus…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in