Een kussen of dekbedhoes met kindertekening voor moederdag!

ontwerp je eigen kussenZijn jullie al bezig met moederdag? Of vaderdag? Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer zo ver. Ik doe altijd mijn best iets origineels te verzinnen, en dat valt niet altijd mee. Maar, dit jaar heb ik volgens mij weer iets heel leuks gevonden! Bij Your Surprise kun je namelijk een kussen met eigen ontwerp of foto laten maken. Het lijkt mij ontzettend leuk, om de kindjes een mooie tekening te laten maken, en deze op een kussen te laten afdrukken. Ik geef ze dan wat mooie lente-kleurtjes, want wij kunnen nog wat kussens gebruiken voor op onze nieuwe tuinbank. Maar, je kunt het natuurlijk ook in de kleuren van je slaapkamer laten maken. Of de kinderen gewoon carte blanche geven, als het je niet uit maakt.

je eigen stof

 Wil je geen eigen ontwerp? Je kunt ook kiezen voor een bestaande afbeelding of foto. Helemaal leuk toch? dekbed met kindertekening

Vorig artikelMagnetisch behang: innovatief!
Volgend artikelSchommelen met Peppa
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in