Een speaker met geweldig geluid

bluetoothspeaker Ik ben helemaal niet zo thuis in alle gadgets hoor. Ik doe altijd wel alsof, maar eigenlijk is het Maik die de èchte gadgetfreak is. Hij houdt alles bij op het gebied van electronica en hij was het dus ook die tegen me zei: “we moeten een Divoom Voombox Party Ruggedized Wireless Bluetooth 4.0 Speaker hebben.”

“Een wat?”

In Jip & Janneke taal bleek het te gaan om een supercoole, moderne speaker die ik, heel handig, met mijn iPhone kan bedienen. Kijk. Toen snapte ik ‘m wel. En die hadden we inderdaad nog niet.

Met deze Rugged Bluetooth speaker kun je overal waar je wilt muziek van je smartphone luisteren. Via bluetooth dus. Heel handig! Zo kun je ‘m meenemen naar het strand, naar de picknick, op vakantie, maar ook naar je vrienden, bij een feestje ergens anders dan thuis of waar dan ook.

Wie benieuwd is naar de kwaliteit van het geluid kan ik geruststellen. Dat is namelijk picobello in orde. Dit zijn robuuste speakers met een krachtig en helder geluid. Er zit een flinke bass in.

Ik draai nu moeiteloos al mijn favoriete nummers via mijn iPhone waar dan ook in huis. Of buiten. Tijdens het strijken, tijdens het sporten en straks, als het eindelijk weer mooi weer wordt, ook weer lekker buiten!

rugged bluetooth speaker

Banner-gesponsord-product

 

Vorig artikelHerfst, herfst, wat heb je te koop…..
Volgend artikelSfeer en warmte met een open haard
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in