Eerste hulp bij Oooeps momentjes

eerste hulp bij oops momentjesTja. Die 4 bevallingen hebben natuurlijk wel hun sporen nagelaten. Zonder in detail te treden: ik heb af en toe wel last van “Oooeps momentjes”. Iedere vrouw met kinderen die hier meeleest herkent ‘t vast. Trampoline springen, touwtje springen of überhaupt springen zijn sportieve uitspattingen die aan mij niet meer besteed zijn. Hardlopen gaat, maar uhm… ik moet wel voorzorgsmaatregelen nemen. En een spontane lach- of niesbui is zonder twijfel een reden voor het verliezen van een paar druppels down under.

Belabberde bekkenbodem
Nee, ik loop daar niet graag mee te koop, maar ik doe er ook niet heel geheimzinnig over. De diagnose matige verzakking is immers officieel gesteld door de gynaecoloog, en een operatie het advies. (of ik die ga doen weet ik nog niet) Ik kreeg er 4 prachtkinderen voor terug. Gelukkig zijn er voor zulke Oooeps momentjes  hulpmiddelen op de markt. En ja, dan heb ik het over TENA, de redder in nood voor vrouwen met een belabberde bekkenbodem.

9 musthavens voor in je handtas
Ik ontving een heel grappig koffertje thuis, van TENA. Om eerlijk te zijn: de inhoud kwam heel goed van pas. Een goed voorbereide vrouw telt namelijk voor twee, vaak zelfs voor drie. Elke dag zit vol onverwachte momenten. Negen must haves voor in je handtas om de dag zonder zorgen door te komen:

  1. Doorzichtige nagellak om te zorgen dat die ladder in je panty niet nog meer zal onthullen;
  2. Reinigingsdoekjes om modder- en etensvlekken van je kleding en schoenen te verwijderen;
  3. Mini-deo, om klotsende oksels tegen te gaan na die race tegen de klok;
  4. Make-up reinigingsdoekjes, aangezien de Panda-look niet de make-uptrend van 2016 is;
  5. Een zakspiegeltje om te checken of je haar goed zit en of er geen quinoa tussen je tanden zit;
  6. Een vijl om je afgebroken nagel weer in model te krijgen;
  7. Droogshampoo om te voorkomen dat Elvis jaloers wordt op jouw vette kuif;
  8. Tissues, zodat je na het niezen niet eindigt als een 6-jarige kleuter met een snottebel;
  9. Lights by TENA, omdat je nu eenmaal wel eens een paar druppeltje verliest.

Oooeps momentjes, C’est la Vie
Het lights by TENA assortiment omvat drie ultradunne inlegkruisjes en twee verbandjes, allen speciaal ontworpen voor de Oooeps momentjes. De producten zijn net zo discreet als reguliere inlegkruisjes of verbandjes en dankzij de FeelFresh™ Technology wordt vocht snel opgenomen en eventuele geurtjes geneutraliseerd. ‘C’est la vie‘ dus, die Oooeps momentjes. Geen reden om je leven erdoor te laten beheersen. Blijven lachen, want dat is goed voor je, lekker sporten en extra niezen want dat zorgt voor mooi weer.

inhoud koffer
Inhoud koffer

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelHierbas de las Dunas, een bijzondere likeur
Volgend artikelZo creëer je een tafel met een eigen ziel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. He, da’s een schettig en leuk koffertje! En de tips onthoud ik. Ik prop al die toestanden deze week nog in m’n handtas 😉 You never know, hè!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in