Eigenwijze, vrolijke schoenen voor een schappelijke prijs

schoenen yuren bruin braqeezIk had vroeger zulke smalle voeten, dat ik altijd met mijn moeder mee moest naar een speciale schoenenwinkel. Bij deze winkel verkochten ze het merk Bunnies. In Bunnies pasten mijn minivoetjes, en zo had ik toch nog een modieuze schoen.

Het is dan ook niet verwonderlijk, dat mijn eigen kinderen ook met van die smalle pootjes door het leven gaan. Lenthe is de uitzondering trouwens, want die heeft gewoon een normale breedte van haar voet. Maar Yuren en Sterre hebben een supersmalle voet.

Recent ontdekte ik het merk Braqeez. Misschien heb je er al eens van gehoord, want vroeger was dit merk bekend onder de naam Brakkies. Maar tijden veranderen, en tegenwoordig is dit eigenwijze, rebelse en altijd modieuze merk een trendsetter onder de naam BQZ.

zwarte schoenen zijkant sterre

Braqeez past ook prima aan de smalle voetjes van mijn kinderen, en daarnaast is het een superleuk merk! Sterre was deze winter heel blij met haar lage laars in zwart, harig dierenvelletje. Ze draag ze zowel onder een hip rokje als onder een fijne spijkerbroek. En zwart past overal bij.

braqueez schoenen yuren

Yuren houdt van stoer, en dus was deze bruine halfhoge schoen met klittenband en rebelse stiksels aan hem wel besteed. De eerste dag had ie een blaar, maar daarna liepen ze fantastisch, aldus Yuren himself. Klittenband is sowieso ideaal als het gaat om kinderschoenen, juffen zijn erg blij als ze geen 20 paar vetertjes hoeven te strikken na de gymles..

Nu is het online kopen van schoenen best een uitdaging. Iedereen weet, dat een kinderschoen gewoon goed passend moet zijn. Een schoen die niet goed zit, is slecht voor elke kindervoet. Gelukkig staat op de website van Braqeez een heel handig stuk informatie, zodat je, zonder al teveel risico, ook online schoenen kunt kopen die goed passen.

Ik kan niet wachten op de zomercollectie. En misschien kan ik dan voor Fee ook een paar schoentjes aanschaffen!

zwarte schoenen sterre

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here