Ben jij een roze meisje? Lees dan zeker verder!

Veel meisjes hebben roze als lievelingskleur. Volgens mij is het een kleur waar je óf van houdt, of die je haat. Hoe zit dat met jou?

1. Als je in verwachting bent van een dochter, kiezen veel stellen voor een roze geboortekaartje. Ik snap dat ook wel, want heel stiekem zou ik dat nu ook doen als ik een meisje zou krijgen. Dit schattige beertje steelt toch ieders hart?

L2hvbWUvY29uY2VwdC9kb21haW5zL2thYXJ0c2hvcHN0YXJ0ZW4ubmwvcHVibGljX2h0bWwvZHluYW1pYy9tZWRpYS8xL2NhcmRzLzQ0MjgyL2dlYm9vcnRla2FhcnRqZS1tZWlzamUtYmVlci0xLnBuZzI2MF8zNjFf

2. Als je een kamertje voor een dochter gaat restylen en je bent een roze meisje, past dit zazu lampje heel goed. Is het bedtijd? Dan is het een fijn lampje om bij te lezen. Slaaptijd? Stel dan het zachte licht van het nachtlichtje in. Na een uurtje schakelt deze vanzelf uit. Naamloos3. Ook als je zwanger bent is het prettig om soms eens lingerie te dragen. Gewoon, omdat het fijn zit en je mooie buik nog beter tot zijn recht komt. Deze felroze zwangerschapsbeha met bijpassende shorty vind ik echt prachtig. Je voelt je er mooi in en de set geeft je een sexy glamourlook!

bh

4. Ik schreef al eerder over de lippenbalsem van Crazy Rumours. Er worden alleen natuurlijke, schone, vegan en biologische ingrediënten verwerkt om deze heerlijke lipbalm te maken. Je lippen worden heerlijk zacht, ruiken ‘sweet’ en zijn absoluut kusbaar!

bubble_gum_large_1_1

5. Uit de suikerzoet collectie komt dit mooie roze kussen in de vorm van een hart. En zeg nu zelf, is het geen plaatje? Ik weet zeker dat het op elk meisjesbed staat als een plaatje. Het kussen is gemaakt van verschillende stofjes en bandjes en is tot in detail afgewerkt. En bovendien: handmade! kussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here