Poncho’s voor kleintjes!

poncho buidels & slingsHoeveel complimenten ik al wel niet heb gehad over deze ubercute gele poncho van Lenthe. Hij staat haar ook zo schattig en is met name in dit jaargetijde heel fijn. Geen echt winterjassenweer, en dan is zo’n poncho ideaal. Net even wat warmer dan zonder jas of met je zomerjas aan. De poncho is gebreid van een combinatie van wol, acryl en katoen en kriebelt niet. De polswarmers en de hoofdband maken de outfit helemaal af. Geschikt voor kinderen van 1-6 jaar en verkrijgbaar in 2 felle kleuren: geel & rood. Er zitten lieve details aan zoals de bruine kersjes. Je koopt deze poncho bij Kleine Koning, waar ze ook heel warme en originele babylegs en beenwarmers hebben. Helemaal hip deze winter, die vast weer koud wordt!  Zoek je ook nog een herfstige regenponcho? Precies, die hebben ze hier ook. Tijd om even een kijkje te nemen in de webshop van Kleine Koningdus! Al was het alleen maar om de prachtige fotografie…

poncho van bovenaf

Namens Kleine Koning mogen wij een korting van 15% aanbieden op de hele herfstcollectie (met uitzondering van de buidelslings). Hiervoor vul je bij je bestelling de code #hipenhot in. De korting loopt tot 11 oktober 2013, dus wees er snel bij!

lenthe poncho

Vorig artikelCupcake babies
Volgend artikelWe love dots!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in