Fabric Kitchen

Voor alle mama’s die van zelfmaken houden: ik heb weer een leuke stoffenzaak online ontdekt. Leuke zoete stofjes, maar niet tuttig. Gewoon lief, voor de kinderkamer: een kussentje, een knuffeltje, dat soort werk. Fabric Kitchen verkoopt naast stoffen en knopen ook leuke knuffelpatronen, fournituren, kant en klare knuffels, zelfmaakpakketten en zelfgemaakte babyjurkjes. Ik blijf me vergapen aan leuke stofjes en staar dan vervolgens naar mijn 2 linkerhanden, die wel willen, maar simpelweg niet kunnen… Laat mij maar stukjes schrijven en surfen op het internet op zoek naar leuke producten en webshops, dan laat ik het zelfmaken wel aan mensen over die daar goed in zijn…

Namens Fabric Kitchen  mag ik een samengesteld pakketje weggeven. In het pakketje zit o,5 m stof van “dieren in het park”, 0,5 meter stof van “Dieren roze blokjes stof Kokka” en 2 houten kikkerknopen. Om dit pakketje te winnen moet je natuurlijk weer een vraag beantwoorden, namelijk wat jij het allerleukste stofje op de website van Fabric Kitchen vindt. Je geeft het door via dit formulier. Deze actie loopt tot 18 februari 2011.

Vorig artikelZon in een potje
Volgend artikelInkleur boomhut
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in