Dreumes enZo

vogelhuisjes lampAls je inspiratie nodig hebt voor de inrichting van de kinderkamer, moet je zeker eens kijken op Dreumes enZo. Een webshop vol accessoires, muurstickers, beddengoed, kinderlampen en ga zo maar door. Heb je een stoere knul of een lieve prinses, voor beiden kan je in deze webshop prima terecht.

Zelf ben ik gek op muurstickers. De kamer van mijn zoontje is versierd met stickers van dieren uit het bos. Hij vindt het helemaal super.  Je brengt muurstickers gemakkelijk aan en je creëert snel een nieuwe sfeer in het kamertje.  Heel handig als je de kamer verandert van een baby- naar een peuterkamer.

Namens Dreumes enZo mogen we een hip en hot vintage kinderkoffertje weggeven. Handig in gebruik, staat leuk in het kamertje en het koffertje is lekker groot. Je kan er van alles in bewaren. Wil je er eentje winnen? Geeft dan via dit formulier  aan van welk merk onderstaand hip koffertje is.

kinderkoffertje 1

Vorig artikelApp Light
Volgend artikelValentijn Greetz!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in