Hippe uiltjes

De frisse kleuren van Atelier Kiddies fonkelden me weer tegemoet toen ik het nieuwste product: de gehaakte uiltjes van Pebble by Little Hathi ging bekijken. Echt een site waarvan je denkt: daar wil ik eens lekker rondstruinen. En zo geschiedde. Ik ontdekte wederom veel leuke nieuwe merken. Pareltjes. Fairtrade en eco, daar houden we van. En er schijnt de komende tijd nog veel meer moois aan te komen! Dat gaan we dus in de gaten houden. De uiltjes kreeg ik thuisgestuurd en zowel zoon als dochter gingen er direct mee aan de haal. Ze rammelen, zijn prachtig handgemaakt en zien er zo lief uit dat je ze direct wilt knuffelen.

Het mooie is, namens Atelier Kiddies mag ik een roze en blauw uiltje weggeven! Een geweldig leuk kraamcadeau, of gewoon voor je eigen kids om mee te spelen of als accessoire in de kinderkamer. Bij zo’n leuke actie, hoort natuurlijk een leuke vraag. En die is als volgt: waar worden de knuffels van Pebble gemaakt? Dat geef je weer door via het bekende formulier en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Deze actie loopt tot 3 november 2011.

Vorig artikelAsperges, de lekkerste groente van Nederland
Volgend artikelClickClacks
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in