Fairtrade chocoladeletter van Australian homemade

Australian Homemade chocolade is van topkwaliteit. Dat zie je niet alleen, maar je proeft het ook. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste natuurzuivere ingrediënten. En zeg nu zelf, het water loopt je toch in de mond als je deze prachtige chocoladeletters ziet?

Er is voor elk wat wils. De massieve basic, die verkrijgbaar is in puur, melk en witte chocolade. De crispy, een heerlijke variant bestaande uit gekaramelliseerde macadamianoten, hazelnoten en rice crispies. En de crème de la crème onder de chocoladeletters, de exclusive. Deze is belegd met vers gebrande pistachenoten, amandelen, hazelnoten en pecannoten.

De Austrialian chocoladeletter is een letter die iedereen op haar verlanglijstje moet zetten, en dan natuurlijk ook moet krijgen. Je koopt de letters in de shop van Australian homemade.

Vorig artikelHip de feestdagen in bij Janey Kidswear
Volgend artikelEen leuk interieur èn kinderen? Het kan!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in