Post en papier

Bij Post & Papier gaat het simpelweg om papier. Je vindt in de webshop allerlei producten rondom post, papier, stationery en doe-het-zelf. Er zijn verschillende merken en thema’s in het assortiment en daarnaast verkoopt Post & Papier een eigen collectie: Nouk & Co.

1000-graden-Dutch-Verjaardagskalender-300x300Eén van de thema’s die je op de website terugvindt is Holland. Heel actueel met het WK in het vooruitzicht! De Delftsblauwe verjaardagskalender bijvoorbeeld van 1000 Graden Dutch vind ik super; ik hou van het frisse blauw in combinatie met rustig wit. De kalender heeft mooie illustraties en is gedrukt op glanzend papier. In dezelfde serie zijn er o.a. wenskaarten, notitieboeken en adresboekjes verkrijgbaar.

En omdat het WK voor de deur staat, krijg je bij elke bestelling die je in de maand juni bij Post & Papier doet een gratis product. Welk product? Natuurlijk oranje papier! Zakjes, confetti, labels en etiketten. Veel plezier ermee!

Product-vd-maand-juni-groot

Vorig artikelKijkje achter de schermen bij…. Paper Stories
Volgend artikelWeekendje weg: Gelderland
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in