Feesje?

Je zult maar een feestje hebben. En iets bijzonders willen doen. Nou, daar hebben wij hier in huize Hip & Hot iets voor gevonden hoor! Via Meetje ontdekte ik een geweldige limonadefontein. Succes verzekerd bij de kids, die vinden zoiets geweldig. En eerlijk? Ik vond het zelf ook best leuk om te gebruiken. Het is toch iets bijzonders en geeft een leuk effect. Wellicht komt ie met kerst gewoon weer op tafel. En natuurlijk met Sterre’s feestje, als ze 5 jaar wordt. Er past maar liefst 9 liter limonade in en kinderen kunnen hun eigen glaasje tappen. Super om te doen! Bij Meetje verkopen ze trouwens nog meer leuk spul hoor. Werkelijk alles om een kinderfeestje geslaagd te maken. Of gewoon om een origineel kadootje te shoppen. De moeite waard om in je favorieten op te slaan en ieder kinderfeestje weer eens wat leuks uit te zoeken.

Namens Meetje mogen wij onze lezers een korting van 10% aanbieden op het gehele assortiment! Vul de code hip & hot in bij je bestelling. Deze actie loopt tot 12 december 2011.

Vorig artikelTresj Jewels
Volgend artikelOrphansocks
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in