Tresj Jewels

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik zelf maar weinig sieraden draag. Af en toe als ik een feestje heb of een bijzondere gelegenheid, wil ik naast mijn trouwring nog wel wat extra’s dragen. Maar dan draag ik ook het liefst iets bijzonders en niet een sieraad wat je overal kunt kopen. Bij Tresj kun je terecht voor zulke bijzondere sieraden. Ze zijn handgemaakt en ik vind ze prachtig. Ze vallen op en daar hou ik wel van. Van kettingen tot oorbellen, je vind het allemaal bij Tresj. Vooral de kleuren die gebruikt worden vind ik super. Geen felle, schreeuwende kleuren, maar rustige tinten. Juist door die kleuren zijn ze goed te combineren met de kleding die je draagt. Naast sieraden vind je bij Tresj ook mooie woondecoraties en accessoires. Wat dacht je van een prachtige kunstlederen bloem, die je bijvoorbeeld als riem of haaraccessoire kunt gebruiken of een klein beursje die je aan je tas kunt bevestigen, handig toch? Als je op zoek bent naar een uniek sieraad dan moet je zeker even bij Tresj gaan kijken.

Namens Tresj mogen we een shoptegoed van 25 euro weggeven. Dat is natuurlijk super, zelf lekker rondkijken op de site en dan voor 25 euro iets mogen bestellen. Wil je kans maken op deze geweldige prijs, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Op de website van Tresj vind je een aantal mooie medaillons, welk dier staat hier op afgebeeld?

Vorig artikelEngelse drop, of toch niet?
Volgend artikelFeesje?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Wowwww wat een prachtige sieraden zeg!! Erg knap gemaakt. Ik hoop dan ook dat ik het shoptegoed mag winnen haha!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in