Beloningsposter

8prinses_grootKinderen kunnen heel lief zijn. Maar ook onuitstaanbaar! Als ouder kom je dan soms op zo’n punt dat je alleen nog maar aan het mopperen bent. En dan weet je, ik moet het even ombuigen. Want mopperen is niet fijn. Door te werken met een beloningssysteem kun je ervoor zorgen dat je uit de negatieve spiraal komt en de positieve kant op gaat. Het middel? Een beloningssysteem! (en hier spreekt de orthopedagoog in mij) Maak met je kind duidelijke, concrete afspraken. Dus niet: je moet lief zijn, maar: als het je lukt om een hele ochtend geen speelgoed af te pakken van je broertje, verdien je een sticker. En als je 10 stickers hebt gaan we kerstkransjes bakken. Zoiets. Je zult zien dat het werkt. Echt. Tot zover met stukje opvoedingstips. Ik wil het nu over het middel hebben, of wat je daarbij kunt gebruiken. De beloningsposter is namelijk heel handig en spreekt bovendien kinderen aan. Ik mocht er eentje uitproberen voor mijn dochter en koos natuurlijk de prinsessenposter. Deze werd gepersonaliseerd met haar naam en ze vond ‘m prachtig. We hingen de poster op de kast in haar slaapkamer en de afspraak werd: elke ochtend dat je uit je bed komt na 7 uur, verdien je een smiley. Die smileys worden trouwens meegeleverd, superhandig. Toen de poster vol was kreeg dochterlief een velletje stickers om mee te knutselen. Het ging als een trein. Ik kan de beloningsposter dus aan iedereen aanraden. Het ziet er leuk uit en is niet duur! Laat je kind meekiezen welke hij of zij wil, dan weet je zeker dat ze hun best zullen doen. Voordeel is trouwens dat de stickertjes te hergebruiken zijn. Dus niet 1 keer en dan weggooien, maar je kunt de poster dus blijven gebruiken. Te bestellen bij beloningsposter.nl.

Natuurlijk kun je ook een beloningsposter winnen! Geef even door welke poster je het meeste aanspreekt en wat de naam van je kindje is (op www.beloningsposter.nl zie je alle soorten) Laat dat weten via dit formulier en je dingt automatisch mee om de poster te winnen. Kun je niet zo lang wachten omdat het nu al hoge nood is? Dan heb je geluk, want via Hip & Hot kun je maarliefst 3,70 euro korting krijgen! Vul bij je bestelling de code hipenhot in. Deze acties lopen tot 10 januari 2010.

2politie_groot  5vlinders_groot  6vliegtuigen_groot  3jungle_groot
Vorig artikelHipStoer&Lief Kinderkleding
Volgend artikelCuffs mannenaccessoires
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in