Orphansocks

Orphan Socks staat voor bijzondere alledaagsheid. Orphan Socks houdt van stedelijk leven, maar kan ook glimlachen om kleine huiselijke fenomenen, zoals die ene unieke sok in je wasgoed. Voor de speciale dagen in december verkoopt Orphan Socks stijlvolle cadeautjes, voor hem , voor haar , voor kids  en voor elke budget wat wils. ‘Wake up in style’ met de houten alarm dock voor je iphone of een broche van Snug. Een hip haakje voor de kinderkamer of een betonnen scheerset uit Zweden met handgemaakte kwast. Originaliteit is gegarandeerd bij Orphan Socks! En echt DE tip voor de mannencadeaus deze decembermaand!

Namens Orphan Socks mogen wij een cadeaubon ter waarde van maarliefst 15 euro weggeven! Daar kun je nog eens leuk voor shoppen. Je moet er wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat als mal dient voor het maken van de otchipotchi table vase. Deze actie loopt tot 13 december 2011.


Vorig artikelFeesje?
Volgend artikelPurestarters
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in