Felientje

Hoe toevallig! Ik was vanavond met mijn buurvrouw uit eten en zij attendeerde me op de babydoek van Aden + Anais die ze in de kinderwagen had liggen. Dat het zo’n ideaal ding was en of ik dat kende. Niet! Hoe zonde, want inderdaad, deze grote hydrofiel-achtige luier met hip motiefje voelde zacht aan en is ideaal. Ze zijn enorm multifunctioneel, want te gebruiken als: inbakerdoek, omslagdoek, handdoek, knuffeldoek, speelkleed, dekentje (in de zomer), voedingsschort, zonbeschermer en vast nog meer wat je zelf kunt verzinnen. Hoe vaker je ze wast, hoe zachter ze worden (aldus mijn buurvrouw, ervaringsdeskundige). Ze zijn ook erg in trek bij BN-ers als Doutzen Kroes bijv. Je koopt deze superfijne doeken van Aden +Anais bij Felientje. Zij verkopen ook nog andere hippe baby- en kinderartikelen van topmerken als o.a. Dwell Studio, Blafre, Esthex, Mini Monkey, Barts en Mommy Hook.

Hoera! Felientje geeft alle Hip & Hot lezers een korting van 10% op de gehele collectie! Vul hiervoor de code hip2011 in bij je bestelling. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2011.

Vorig artikelSonpakkie
Volgend artikelHuizen kussens
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in