Foto weekoverzicht Judith #23

week23-2015Veel later dan jullie van me gewend zijn. Het was ook zo’n vreselijk hectische week dat het me niet eerder lukte. Dat heb je met al die weekendjes weg. En komende week gaan we alweer! Wat een feest….

Oké, een drukke week dus. Die begon met het switchen van de bedjes van Lenthe en Fee. Lenthe komt namelijk nog redelijk vaak haar bed uit ‘s nachts en dan is zo’n ledikant heel onhandig. Je staat er altijd overheen te hangen en daar krijg ik pijn van in mijn rug. Ineens besloot ik dat het tijd werd om het oude peuterbedje van Oeff van Yuren van zolder te halen en in de kamer van Lenthe te zetten. We deden er een dekbedovertrek op uit de nieuwe collectie van Little Tulip. Een krijgertje, maar supertof want Lenthe is helemaal gek van roze.

Lenthe groot bed

Fee kreeg dan het ledikantje als bed, in de hoge stand natuurlijk. Ze was nog niet uit het wiegje gegroeid, maar het voordeel is dat ik haar in het ledikant beter zie liggen. Het neemt natuurlijk ook meer ruimte in. Eerlijk gezegd slaapt ze zo’n 80% van de tijd nog gewoon lekker naast me in bed hoor. Meestal leg ik haar in de avond in haar eigen bedje, en als ze zich dan meldt voor een voeding laat ik haar daarna naast me liggen.

Fee ledikant

We zijn ook flink aan het kweken met champginons. Dat is makkelijk en leuk. De eerste oogst hebben we inmiddels, 3 hele grote champignons zijn geplukt en in de omelet verwerkt.

champignons kwekenchampginons geoogst

 

 

 

 

 

 

 

Wat deze week ook erg leuk was: mijn studievriendin Nathalie kwam op bezoek! Een soort kraamvisite voor Fee nog, maar tegelijk was het heel leuk om haar na 2 jaar ofzo weer eens te zien. Nathalie woont namelijk in Brisbane en even om de koffie zit er dus niet meer in. Ieder jaar komt ze vakantie vieren in Nederland en het was weer net als vanouds. Jammer dat ze deze maand weer vertrekt en een ticket naar Australië met man en 4 kinderen niet echt betaalbaar is. Het is namelijk ook mijn favoriete land dus ik zou er heel graag nog eens heen gaan!

juut en nat

Halverwege de week was het best een beetje spannend. Na 13 jaar nam ik namelijk afscheid op mijn werk. Ik heb, zoals eerder verteld, een andere baan gevonden als onderwijsadviseur Passend Onderwijs, en dat betekent dat ik mijn vertrouwde plekje en een fijn team ga verlaten. Het voelt goed, ik ben echt toe aan deze stap, maar het blijft ook dubbel om een plek waar je met plezier hebt gewerkt gedag te zeggen. Mijn collega’s hadden allemaal iets liefs geschreven en ik kreeg een heleboel lieve cadeaus. Nu nog een weekje afronden, dan vakantie vieren en eind augustus opstarten bij mijn nieuwe werk. Zin in!

juut afscheid

De kindjes waren deze week lekker met hun koptelefoons en muziek bezig, en ook kocht ik wat nieuwe kleren voor ze. Voor Feetje een fijne jumpsuit met flamingo’s van de HEMA en een shirtje met watermeloenen bij Lindex. Voor Lenthe een bloesje met aardbeien en voor Sterre een jurk met watermeloen bij de H&M. Lekker zomers allemaal!

Koptelefoon flamingopak

Fee watermeloen

shirt aardbeitjes

jurkje watermeloen sterre

Eind van de week was het zomerfeest op de school van Sterre en Yuren. Er werd geschminkt en opgetreden. Helaas waren de kinderen erg moe en toen ik voor de “stomste moeder van de hele wereld” werd uitgescholden had ik het even gehad. We waren dus op tijd thuis en de kinderen lagen ook heel erg op tijd op bed 🙂

Yuren schmink zomerfeest 2015

Zaterdag waren we uitgenodigd voor lunch en een fotoshoot door Iris Loonen van Fototaferelen. Nadat we 3 keer heen en weer hadden gereden op de straat die ze had doorgegeven bleek dat ze toch ècht in die enorme gave watertoren woonde. Ik vond het prachtig! Wat een locatie! Een mooie tuin, en een supertof huis.

fototafereeltjes lunch

Iris en haar man Keni zijn heel gastvrij en vriendelijk, het voelde echt als een dagje uit. Nogmaals dank voor de gezelligheid en de lunch. De fotoshoot was bijzonder. Ik ga er nog niet teveel over zeggen, want dat komt later nog, maar ik heb alvast een “making of…” foto voor jullie.

fototafereeltjes foto

Na de fotoshoot gingen we babyknuffelen, 2 collega’s van mij hebben een prachtig jongetje gekregen en die moesten we natuurlijk in het echt aanschouwen. Het was reuzegezellig en voor we het wisten was het alweer etenstijd. Ik had alleen geen zin meer om te koken, dus we vonden het een mooi moment om lekker uit eten te gaan. Het werd BIT, in het centrum van Den Haag, en dat kan ik je zeker aanraden! We gaan er absoluut nog eens terug zonder kindjes, zodat we ook een voorgerecht kunnen nemen en wat langer kunnen natafelen.

uit eten BIt

Zondag stond in het teken van de klassenborrel van de klas van Sterre. Dat doen we eigenlijk ieder jaar, en dit jaar organiseerden wij het in onze binnentuin. Het was zonnig, we hadden lekker hapjes en wijn. Wat wil je nog meer?

ouderborrel groep 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in