Foto weekoverzicht Judith #465

landal wijn 2023Hoppa, weer een week voorbij! En een weekje dichterbij de kerstvakantie 🙂 Waar we allemaal aan toe zijn, want de virussen vliegen me rond de oren. Vooralsnog sta ik overeind, maar de vraag is hoe lang nog. Al was ik deze week ook al 1 dag niet fit. We gaan het zien. Meestal schrijf ik mijn week tussendoor op, dat is deze week niet gelukt in alle drukte. 

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #464

Maandag

Ik zat al vroeg op een school voor een aantal MDO’s. Dat verliep allemaal goed, al was het wel intensief. Daarna ging ik naar huis. Ik dacht een rustige middag te hebben, maar blijkbaar had ik nog een afspraak. Ik had daar wel een mailwisseling over gezien, maar in mijn ogen was deze nog niet definitief bevestigd. Vandaar dat ik ‘m nog niet in mijn agenda had staan. Gelukkig kon ik online aansluiten. Er kwam ook een man voor onderhoud aan onze waterontharder. Verder nog wat administratie gedaan en toen zat de dag er alweer op.

Dinsdag

Sterre klaagde al een week over haar gehoor. Haar oor zat dicht en daar had ze last van. Dus reed ik met haar naar de huisarts, vroeg in de ochtend. Onze huisarts zit nog steeds in Den Haag. Wat bleek? Haar beide oren zaten vol met oorsmeer, echt niet normaal! Bij het uitspuiten wist ik niet wat ik zag. De dokter vertelde dat ze dit tegenwoordig vaak zien onder jongeren, die veel met oortjes in zitten. Daardoor maken oren meer oorsmeer aan blijkbaar. In elk geval was ze daarna direct van haar klachten af. ‘s Middags had ik de hele middag MDO’s. 

Woensdag

Dit keer had ik de mediation opleiding op woensdag in plaats van op vrijdag en zaterdag. Ik was dus de hele dag daar. Het was een spannende dag, want we moesten een mediation doen met acteurs, als grote finale. Dit werd opgenomen op video en natuurlijk nabesproken. Ik was best een beetje zenuwachtig, maar het ging gelukkig best goed en ik was tevreden over het verloop en de feedback. Door de intensieve dag was ik wel heel erg moe ‘s avonds en ben ik vroeg naar bed gegaan. Ik sliep gelukkig goed. 

Donderdag

Al vroeg in de ochtend zat Yuren naast ons op bed. Hij voelde zich niet lekker en dat klopte, want hij had hoge koorts. Ik had de laatste dag van mijn opleiding en kon dus echt niet thuisblijven, dus regelde Maik met zijn werk dat hij thuis bleef om Yuren een beetje in de gaten te houden. Ik had een dag met workshops bij de opleiding, wat werd afgesloten met een certificaat en een borrel. Met de andere cursisten gingen we daarna nog uit eten. Zelf werd ik die nacht niet lekker, maar ik had geen koorts, alleen wat buikgriep-achtige klachten. 

fee kerst 2023

Vrijdag

De hele dag was ik niet fit. Ik lag dus veel op bed, een beetje uit te zieken. Ik had zelfs geen energie om te lezen en had ook hoofdpijn. Wel ging ik nog even naar de school van Fee om de kerstvoorstelling te zien. De kinderen moesten zichzelf verder bedruipen, dat lukte gelukkig. Net als Yuren, die gelukkig langzaam wel wat opknapte. Ik was blij dat Maik thuis was ‘s avonds. Heb nog wel gekookt, maar ben daarna snel mijn bed in gegaan en heb als een blok geslapen. 

prikkel den haag

Zaterdag

Na een hele goede nacht voelde ik me een stuk beter en ben ik vroeg gaan zwemmen. Daarna nam Maik mij mee naar een restaurantje in Den Haag dat wordt gerund door autisten. Leuk concept en ik at er heerlijke pancakes. Eenmaal thuis heb ik nog even gewerkt, tot we naar het zwembad moesten. Yuren en Lenthe moesten namelijk afzwemmen voor hun C! Voor Yuren een beproeving, want hoewel de koorts inmiddels weg was, was hij aardig verzwakt. Had ook 2 dagen niet gegeten. Toch ging hij en lukte het. Hij was daarna wel bekaf. Maar ze hebben het! En wij hebben nu 4 kinderen met ABC. Afsluiting van een periode, dat deden we met alcoholvrije bubbels. Hoera!

zwemdiplma c y en l

Zondag

Ik sliep uit, lag daarna nog lang op bed en ging toen sporten. Eenmaal thuis gingen Maik en ik naar Helen in Santpoort-Noord. Zij was jarig. Het was een gezellige middag en het was leuk om haar nieuwe huis te zien. Ze had voor mij ook nog een cadeautje, omdat ik haar dit jaar tot steun was geweest. Een prachtig molentje met diertjes. Superlief, ik ben er heel blij mee. Op de terugweg haalden we Chinees en na het eten was het tijd om naar bed te gaan. Maik was inmiddels erg verkouden geworden, dus een goede nacht werd het niet, met zijn gesnotter en geproest. 

molentje zilver

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #464
Volgend artikelDe kracht van een rechtsbijstandverzekering voor girlbosses
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in