Foto weekoverzicht Judith #464

sint 2023En weer een week voorbij. Ze vliegen! Maar ook goed, want dan zijn we een beetje dichter bij de kerstvakantie. Daar kijk ik naar uit. Even rust in alle hectiek. Toch kan ik tussen alle drukte door ook genieten hoor. Sinterklaasavond was heel leuk en gezellig. Nu hebben we de kerstboom en kerstversiering en dat is ook sfeervol, al die lichtjes in huis.

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #463

Maandag

De week begon met vergadering op kantoor, ik ging er op de fiets heen. Op de terugweg ging met kettingkast kapot en kon ik niet meer fietsen. Heel irritant. Dus ik heb er weer een projectje bij deze week: op naar de fietsenmaker. ‘s Middags had ik nog afspraken, maar dus geen fiets en ook geen auto, want die had Maik nodig. Ik heb deze afspraken gelukkig kunnen omzetten naar online. Verder moesten Maik en ik nog wat laatste voorbereidingen doen voor de sinterklaas morgen, wat uiteindelijk weer lukte. Ik kon wat dingen bedenken, hij had tijd het te halen en zo waren we er toch klaar voor.

Dinsdag

Eerst alle sinterklaascadeautjes inpakken en de zak bij de buren zetten voor het sinterklaasfeest. Daarna ging ik even naar school: Sinterklaas kwam daar aan met zijn paard en ik had zin om weer eens te kijken. Was eigenlijk niet de bedoeling, maar gelukkig is de straat openbaar terrein 😉 Het was superleuk om te zien, al die verwachtingsvolle koppies. Eenmaal thuis kon ik meteen een online afspraak in en daarna heb ik nog best veel administratie gedaan. Rond half 2 kwamen de kinderen thuis, ieder met hun eigen sinterklaasverhalen. Ik heb de laptop dichtgeklapt en ben even naar beneden gegaan om alle surprises en cadeaus te bekijken. Yuren had niet veel te vertellen en Sterre was pas laat thuis. Nadat we pasta hadden gegeten werd er hard op de deur geklopt en stond er een zak vol cadeaus. Die hebben we gezellig uitgepakt, met warme chocolademelk en kruidnoten erbij. Iedereen was blij met de cadeautjes en we hebben ook nog enorm gelachen. Ik had voor Sterre een Nijntje glas bij de HEMA gekocht, samen met nog wat cadeautjes. Waaronder een panda-squeezie voor Fee. Dat glas zat in bubbeltjes plastic, dus dat had ik laten zitten en meteen ingepakt. Maar die squeezie kon ik dus de hele tijd nergens vinden. Ik dacht dat het niet geleverd was. Maar ineens hoorde ik Sterre zeggen: waarom zit er een panda in mijn glas? Zat dat ding dus daarin, maar dat had ik niet gezien door dat bubbeltjesplastic 🙂 Zo had Fee dus een cadeautje extra. 

pakjesavond 2023

Woensdag

Op woensdag gaf ik samen met een collega een training op een school. Ik vind dat altijd heel leuk om te doen. Het liep wel een beetje uit, omdat er veel vragen waren die we ook de ruimte wilden geven. We eindigden met een spel. Daarna ging ik naar huis, want ik had nog wat dingen te doen. Helaas ging dat niet heel voorspoedig, want ik kreeg in de middag ontzettende (hormonale) hoofdpijn. Zelfs pcm hielp niet. Heel vervelend. Uiteindelijk ben ik dus niet meer gaan sporten (wat ik eind van de middag nog wel van plan was), maar een poosje op bed gaan liggen. Niet dat het echt hielp, het is meestal uitzitten tot het weer voorbij is. Na het eten ging ik dan ook vroeg naar bed en ik sliep gelukkig goed. 

Donderdag

‘s Morgens was ik eindelijk van de (hormonale) hoofdpijn verlost. Ik heb dat sinds enkele maanden. Het is het begin van de overgang vrees ik. Er komen steeds meer vervelende klachten bij die ik vroeger niet had. Het idee dat dit nog 10 jaar kan gaan duren is niet heel blij makend, maar goed, het is een natuurlijk proces dus ik worstel me ook hier wel weer doorheen. Gelukkig verdwijnen de klachten vaak zodra ik ongesteld wordt en dan is het voor een paar weken weg. Na wat regeldingen in de ochtend (we hebben een kapotte tegel in de badkamer, dus ik moest de tegelzetter bellen en ik wil naar de kapper enzo) ging ik hardlopen. Helaas bleken mijn AirPods ook stuk. Na nog geen km was de batterij al leeg, en dat had ik al 3 keer eerder, dus nu weet ik zeker dat ze op zijn. Had vooraf gecheckt of ze vol waren en dat waren ze. Dus daar ga ik ook nieuwe voor kopen. Zonder muziek lopen vind ik niks aan. Leuk voor onder de kerstboom 🙂 Ook belde ik mijn vader, die deze dag jarig is en alweer 74 werd.

kerstboom 2023

Vrijdag 

Toen ik in IJsland was had ik 1 opleidingsdag gemist, dus die moest ik vandaag inhalen. Gelukkig niet de hele dag, alleen een deel van de middag. Als je 1 op 1 les krijgt, kun je wat sneller door de theorie heen. Ik ben ook nog naar de kapper geweest en met Sterre naar de orthodontist. Heb zelfs nog wat gewerkt! ‘s Avonds moesten de middelste twee naar zwemles. Ik had steeds gezegd dat ze samen met Fee hun C moesten halen als Fee daar aan toe was. Helaas kwam Corona ertussen en zijn ze nu ouder dan de planning was, maar ze hebben zich er kranig doorheen geslagen. En vandaag kwam het verlossende woord dat ze na 9 lessen mogen afzwemmen! Volgende week zaterdag al. Trots op ze. 

zwembad dec 2023

Zaterdag

De laatste keer op zaterdag dat ik de hele dag de mediation opleiding had. Het zijn drukke weken geweest, maar het einde is in zicht. Komende week nog twee doordeweekse dagen  en dan zit het er op. Het was hectisch, maar ik had het niet willen missen. Heb veel geleerd en ik vond het ook echt leuk om te doen. Een leuk clubje mensen, die het mogelijk maakten om met elkaar veel te leren en natuurlijk ook fouten te mogen maken. 

mediation 2023

Zondag

Ik begon de ochtend in de sportschool. Eigenlijk wilde ik gaan hardlopen, maar het waaide zo hard, dat ik liever even binnen ging sporten. Voor de verjaardag van mijn vader gingen we daarna naar mijn ouders in Zeeland. Sterre ging niet mee, zij moest leren voor de toetsweek. Het was heel slecht weer, maar het viel mee op de weg. Het was gezellig, maar omdat het zondag was, moesten we op tijd weer naar huis. Daar is Fee meteen naar bed gegaan en heb ik boven nog wat zitten werken tot ik het ook bedtijd vond. 

verjaardag papa 2023

Vorig artikelDe Lava Show in IJsland, leer alles over vulkanen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #465
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in