Fruittella

Wie kent ze niet, de lekkere snoepjes van Fruittella. Toen ik zelf klein was genoot ik al van de snoepjes, vooral de Dummies waren favoriet. Maar nu nog steeds vind ik het lekker om Fruittella te snoepen. Door de jaren heen verandert er natuurlijk wel wat, zo ook de verpakkingen van Fruittella. Ook komen er nieuwe snoepjes en andere smaken bij. Fruittella komt nu met de handige snoeppotten. Ideaal om je snoepjes in te bewaren, maar zo kun je zo ook handig meenemen in bijvoorbeeld de auto. Er zijn vijf verschillende snoeppotten, met nieuwe smaken. Kies je voor Party Pinks, Sour Drinks, Moo Mix, Redheads of Heart of Fruit? Met zoveel verschillende smaken zit er ook zeker wat voor jou bij. Ik vind de Party Pinks erg lekker, omdat ze zoet zijn en zacht. De kinderen gingen voor de Sour Drinks, lekker zuur. Hier thuis waren de snoeppotten een groot succes. Ze stonden hier op tafel tijdens een feestje, erg handig en de kinderen hebben er van genoten. En als de snoeppotten leeg zijn kun je ze ook nog bewaren en er andere dingen in stoppen. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal, dus het is bijna zonde om ze weg te gooien. Vanaf mei zijn de snoeppotten verkrijgbaar in de supermarkt en zoals je gewend bent van Fruittella, bevatten de nieuwe snoepjes alleen natuurlijke kleur en smaakstoffen.

Namens Fruittella mogen we 10x vijf snoeppotten weggeven. Wie wil dat nou niet winnen? Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoe heet het nieuwste snoepje van Fruittella? Deze actie loopt tot 15 juni 2012.

Vorig artikelHippe geboortekaartjes
Volgend artikelSkip Hop slab
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in