Hippe geboortekaartjes

Hippe Geboortekaartjes de leukste website met de hipste geboortekaartjes van verschillende ontwerpers. Er is keuze uit bijna 400 kaartjes. Voor stoere jongens, lieve meisjes en prachtige tweelingen. Ook voor adoptie is er van alles te vinden. Kies uit maar liefst 4 mooie papiersoorten en 6 kleuren enveloppen. Een echte proefdruk van je kaartje kost  slechts 1,- euro. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen al in huis.

Elke maand wordt er een Babywrapper van Walleboo verloot onder alle mensen die een proefdruk hebben besteld. Maak een proefdruk van je geboortekaartje op Hippe Geboortekaartjes en maak elke maand kans op een Babywrapper van Wallaboo!

Vorig artikelDIY moederdag idee
Volgend artikelFruittella
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here