Hippe geboortekaartjes

Hippe Geboortekaartjes de leukste website met de hipste geboortekaartjes van verschillende ontwerpers. Er is keuze uit bijna 400 kaartjes. Voor stoere jongens, lieve meisjes en prachtige tweelingen. Ook voor adoptie is er van alles te vinden. Kies uit maar liefst 4 mooie papiersoorten en 6 kleuren enveloppen. Een echte proefdruk van je kaartje kost  slechts 1,- euro. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen al in huis.

Elke maand wordt er een Babywrapper van Walleboo verloot onder alle mensen die een proefdruk hebben besteld. Maak een proefdruk van je geboortekaartje op Hippe Geboortekaartjes en maak elke maand kans op een Babywrapper van Wallaboo!

Vorig artikelDIY moederdag idee
Volgend artikelFruittella
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in