Taste of Amsterdam 2010!

Ik was vorig jaar al heel enthousiast over Taste of Amsterdam, hèt voorjaarsevenement op culinair gebied. En toen was ik nog niet eens geweest. Dit jaar ben ik nog enthousiaster en wil ik zeker weer. Baby mee in de draagdoek en lekker genieten van het ongedwongen sfeertje, de leuke workshops, de heerlijke gerechtjes die bereid zijn door topkoks en de gezelligheid. Het mooie weer gaat helaas niet op bestelling, maar als het net zo goed is als vorig jaar dan wordt Taste of Amsterdam 2010 op zeker een succes! Ook leuk: de bekende Nederlanders die er op af komen. Zo sta je zomaar in de rij voor een lekker drankje achter iemand die je alleen van de televisie kent. Dit jaar vindt Taste of Amsterdam net als vorig jaar in het Amstelpark op 24, 25, 26 en 27 juni 2010 op diverse tijden. De prijzen voor kaarten variëren van 15 euro in de voorverkoop tot 65 euro voor VIP-kaarten. Hoe je kaarten kunt bestellen en voor welke tijdstippen lees je op de website van Taste of Amsterdam. Ten opzichte van vorig jaar zijn er nu trouwens nòg meer hippe restaurants, leuke workshops en andere foodie-zaken. En er is nu op zaterdag en zondag van 12 tot 5 uur een speciaal kinderprogramma “Taste for Kids!” Echt, Taste of Amsterdam 2010 mag je niet missen hoor!

En ook dit jaar mag Hip & Hot weer kaarten voor Taste of Amsterdam verloten, 2 x 2 kaarten. Meedoen dus! Het enige dat ik wil weten is waarom nou juist JIJ degene bent die ze dit jaar zou moeten winnen. Dat laat je natuurlijk weer weten via dit formulier. Deze actie loopt tot 20 juni 2010, zodat de kaarten op tijd kunnen worden verzonden.

Vorig artikelTeyl Uilenspiegel
Volgend artikelSay it with Babyflowers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in