Skip Hop slab

Kennen jullie de super leuke Skip Hop slabbetjes al? Weg met alle saaie slabben en hallo slabbetjes waar je kindje zeker vrolijk van wordt. Naast dat ze er echt vrolijk uitzien, zijn ze ook nog eens erg handig. De slabbetjes hebben namelijk een ingebouwd zakje en na gebruik kun je de slab daar dus instoppen. Geen vieze slabben meer in je tas, hoe ideaal is dat? Tijdens het eten blijft je kindje ook schoon omdat er onderaan de slab een opvangzakje zit, wat er dus voor zorgt dat er geen eten vanaf valt. Je kunt de slabbetjes kopen bij JL Kidsoutlet en je hebt de keus uit negen verschillende slabbetjes. Wat zal je kindje het leukst vinden? En olifant, of toch liever een aap? Er is in ieder geval genoeg keus. Bij een aantal slabbetjes kun je ook een bijpassend tasje kopen, dat is natuurlijk erg leuk als je het mee neemt op vakantie. Benieuwd welke dierenprints er nog meer zijn? Ga dan snel even een kijkje nemen bij JL Kidsoutlet.

Namens JL Kidsoutlet mogen we een slab met rugtas van de hond weggeven, hoe leuk is dat? Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Wat zijn de afmetingen van de slab als hij opgevouwen is? Deze actie duurt tot 16 juni 2012.

Vorig artikelFruittella
Volgend artikelKoelstra Simba T3 buggy
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in