Gadgets voor op het toilet

wc gadgetsHet kleinste kamertje. Iedereen heeft er eentje van. Of soms wel twee. Hoewel je er maar kort verblijft, wil je toch meestal graag dat het er een beetje comfortabel is. Ik herinner me de wc in mijn eerste eigen huisje nog. Heel oud! En koud! En lelijk! Daar moest dus iets mee. Ik beplakte de wanden met buitenlands kranten, kocht een mooie lamp en een grappige wc-rol houder (is bijna 20 jaar geleden, maar ik heb ‘m nog steeds!). Ook hing ik tijdschriftenrekken op. Zo werd het toch nog een fijn plekje.

Het kan natuurlijk nog veel bonter. Ik zette 6 leuke gadgets voor op het toilet voor je op een rij.

1. Met deze wc-stickerset maak je het toiletbezoek voor je kinderen nòg aantrekkelijker.

2. O zo leuk & handig, deze tijdschrift-houder en toiletrol-houder in èèn.

3. Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen met deze wijnfles wc-borstel.

4. Voor fotografen is dit filmrolletje als wc-rol houder natuurlijk een grappig detail op de wc.

5. Golf-fanaten zullen dit wel kunnen waarderen. Een heus toilet-golf spel!

6. Dit gouden toiletpapier is natuurlijk compleet over de top, maar ik kwam het tegen en vond het tè bizar om niet in dit rijtje op te nemen! Kijk (naar de prijs!) en huiver 🙂

 

Vorig artikelOriginele feest- en geboortezakjes
Volgend artikelHaal méér uit je webshop!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in