Originele feest- en geboortezakjes

Voor een vriendinnetje van mijn jongste was ik op zoek naar een leuk, origineel tasje wat zij kon gebruiken 481_turnzak_lizals zij naar turnles gaat. Zo’n tasje waar niet elk kind mee loopt, je kent het wel. Bij Mushi vond ik een mooie. De retro tasjes, of zakjes, zo je wilt, die in in deze webshop vindt kan personaliseren met de naam van je kind op. Je kiest zelf je stofje en figuurtje in wolvilt. Zo heb je zeker een bijzonder en origineel tasje in huis.

Toen ik wat door klikte binnen de shop, kwam ik dit leuke retro puzzelblokje tegen. Bijzonder aan dit product, is dat je het zelf samenstelt. Je kiest zelf vijf blokjes en ook qua achtergrond heb je de keuze welke je het leukste vindt. Zo maak je er een heel speciaal puzzeltje van!

huisjes

 

Namens Mushi bieden wij een mooie korting aan. Als wat bestelt krijg je op het totaabedrag 10% korting. Gebruik bij het afrekenen de code H&H en je korting wordt automatisch berekend. Deze actie loopt t/m 30 juni 2014.

3750278_puzzelblokjes_achtergrond_web

 

Vorig artikelEerste hulp bij mooi inpakken
Volgend artikelGadgets voor op het toilet
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in