Geefeenblad

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor Moederdag, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je moeder leuk vind? Geef dan een abonnement op een tijdschrift. Als je haar een Geefeenblad cadeaukaart geeft, kan ze zelf uit 40 verschillende tijdschriften kiezen, dus dan zal er altijd wel eentje bij zitten die ze leuk vind. Maar het is natuurlijk niet alleen leuk voor Moederdag, ook voor verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden is het leuk om zo’n cadeaukaart als cadeautje te geven. Zowel voor kinderen als volwassenen is er genoeg keus. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vriendin? Of Girlz! voor je dochter? Maar ook voor mannen zijn er leuke tijdschriften, zoals Men’s Health of Quest. Ben je benieuwd welke tijdschriften je allemaal cadeau kunt geven? Ga dan snel even kijken bij Geefeenblad.

Namens Geefeenblad mogen we drie cadeaukaarten weggeven. Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag en maak kans op één van de drie cadeaukaarten. Hoeveel nummers krijg je van het tijdschrift Happinez als je Geefeenblad t.w.v. € 25 hebt ontvangen? Deze actie loopt tot 3 juni 2012.

Vorig artikelTaste! Amsterdam
Volgend artikelCheepa
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in