Pom Pom’s

Ik ben helemaal verliefd op die prachtige Pompom’s. Een bruisend feest om elke kamer of hippe party mee op te fleuren! In de zomer zwieren ze zachtjes in de wind op je tuinfeest, in het najaar prijken de herfstkleurtjes in je woonkamer om naast het kopje herfstthee en de kaarsjes de najaarssfeer compleet te maken. In de winter zijn de witte en turquoise pompom’s schitterende sneeuwbollen om de winter- en kerstmomenten extra kracht bij te zetten. En daarnaast zijn ze natuurlijk ook gewoon leuk als aankleding van een baby- of kinderkamer, als kraamcadeautje of als originele verjaardagswens, tezamen met een birthday-kaart. Toepassingen genoeg dus! Heb ik je op een idee gebracht? De Pompom’s zijn te koop via Het Zijstraatje. En, handig om te weten, de Pompom’s die zij verkopen zijn niet gemaakt van zijdevloei, maar een steviger soort papier, waardoor ze minder snel stuk gaan. Ze zijn 24 cm en per stuk, per 3 of per 9 te koop. Ze worden plat verstuurd en met een eenvoudige uitleg vouw je ze zelf tot prachtige bollen die tegen een stootje kunnen.

Namens Het Zijstraatje mag ik 1 setje van 3 Pompom’s in een kleur naar keuze weggeven! Wij zien graag dat je even uitzoekt wie deze Pompom’s maakt. Geef dat door via dit formulier, en je bent direct kanshebber om deze hippe sfeerversterkers te winnen! Deze actie loopt tot 8 oktober 2011.

Vorig artikelGeluk voor Puck
Volgend artikelPluShop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in