Taste! Amsterdam

Hèt culi evenement van Nederland, Taste Amsterdam, staat op heel korte termijn weer op de planning! Van 31 mei tot en met 3 juni kunnen liefhebbers van alles wat met eten, drinken, koken en smaak te maken heeft hun hart ophalen in het Amstelpark. Zoals tot nu toe ieder jaar is ook dit jaar weer prachtig zonnig weer en een gezellige sfeer besteld. Geniet van al het heerlijks dat Taste te bieden heeft: volg workshops, bezoek een kooktheater, smul mee van alle heerlijkheden, bezoek de markt en snuif de overheerlijke sfeer op die hoort bij dit fantastische evenement. Hip & Hot is er, net als andere jaren, zeker weer bij. Waar ik vorig jaar de rauwe heerlijkheden en de schitterende alcoholische drankjes moest laten staan vanwege de prille zwangerschap, mag ik dit jaar weer ongeneerd genieten van al het lekkers dat Taste te bieden heeft. Natuurlijk met een prachtige baby in de kinderwagen. Dat wordt pas echt genieten!

Ben jij zo’n culi-fanaat en wil jij dit evenement niet missen? Kaarten bestel je hier. Maar, natuurlijk mogen wij er op Hip & Hot ook weer een aantal weggeven. Laat ons via dit formulier weten waarom jij naar Taste Amsterdam wilt en wie weet mag ik jou straks 2 kaarten opsturen! Deze actie loopt tot 25 mei 2012.

Vorig artikelGreen Jump broodtrommels
Volgend artikelGeefeenblad
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in