Risjebo

risjebo (slab delft)Risjebo is niet alleen een leuke webshop met slabbers, kaarten en t-shirts naar eigen ontwerp, Risjebo is ook een merknaam. De hippe creaties van Risjebo maken van een t-shirt of slab een echte blikvanger. Enorm grappig voor de knulletjes, die slabbers met stropdas. Lekker stoer! En zeker weten dat je kindje veel bekijks krijgt met zo’n mooi shirt voorzien van dierenprint die op een bijzondere manier gepresenteerd wordt. Tot slot zijn ook de wens- en ansichtkaarten prachtig. Een setje is niet duur en je zult er veel mensen blij mee kunnen maken. In dit emailtijdperk is het namelijk extra bijzonder om een kaartje te ontvangen met de post!

risjebo t-shirt met kat

Wil je een setje kaartjes van Risjebo winnen? Wij mogen 3 setjes weggeven. Daarvoor moet je even op de site kijken welke 3 dieren er op de ansichtkaarten staan. Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet ontvang jij zo’n setje kaartjes als de winactie is afgelopen op 30 november 2009.

setA (risjebo) klein

Vorig artikelToverstaartjes
Volgend artikelTurtle Turtle
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in