Gepersonaliseerde ketting van My iMenso

flora insignia gekleurde bloemen my imenso Je zou mij wel een kettingen-gek kunnen noemen. Ik heb er honderden. Misschien valt dat nog mee. Toch hangt mijn kast aardig vol. Op van die haakjes. Ideaal. Ik plak ze aan de binnenkant van mijn kast en sorteer ze op kleur. Zo heb ik voor elke outfit een bijpassende ketting.

MY iMenso

Recent kwam ik in contact met MY iMenso. Dit is een bijzondere ketting met medaillon, volledig aan te passen aan je kledingkleur, stijl en je stemming. Je kunt je ketting helemaal zelf samenstellen naar wens: zilver, bronslook of goud. Glinstersteentjes er in of niet. Welk collier je went en tot slot de insignia’s. En daar draait het eigenlijk allemaal om.

Insignia’s

De insignia’s stop je in het medaillon. Je kunt zoveel insignia’s kiezen als je wilt, in elke kleur of stijl zijn ze te koop. Je kunt ze dus sparen, om steeds te wisselen en meer mogelijkheden te krijgen. Ik ben zelf helemaal weg van de flora insignia’s. Deze gedroogde bloemetjes zijn zo gaaf. Mooie, heldere kleuren en ze vallen echt op. Ik viel er meteen voor. Daarnaast heb ik een zilveren boom, en wat gecrushte schelpen insignia’s. Steeds in verschillende kleuren, zodat ik ze lekker kan combineren met mijn kleding.

flora insignia's

Levering en wisselen

De MY iMenso bestel je eenvoudig online. Eerst een medaillon kiezen, dan een ketting en vervolgens de insignis’s. Het wordt (snel) geleverd in een prachtige doos om al je insignia’s in op te bergen. Het wisselen van de insignia’s doe je in een handomdraai: je klikt het medaillon open met je vinger, wisselt de insignia om en klikt het weer dicht. Je ketting hang je door het gat van het medaillon en hoppa, je bent weer klaar voor de dag.

doosje insignias

Meer weten of kopen? Je vindt alle informatie op de website van MY iMenso èn er is bovendien een heel handig youtube filmpje te vinden.

insignia roze schelpen

 

Vorig artikelVakantietip: met deze boeken leer je fotograferen als de beste
Volgend artikelInteractieve prentenboeken voor kinderen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in