Sunflowerjewels

We vallen van de ene sieradenwebshop in de andere deze week, maar Sunflowerjewels heeft dan weer iets onderscheidends waar ik jullie op wil attenderen, namelijk de workshops die ze geeft. Deze vinden plaats in Ede. Heel leuk als vrijgezellenfeestje, maar ook gewoon om met wat vriendinnen te doen. Erg ontspannend om met een clubje meiden zo lekker bezig te zijn (ik spreek uit ervaring). De workshops gaan trouwens niet alleen over het maken van sieraden, er zijn er ook met het thema tassen pimpen of slippers pimpen. Je kunt dus ook voor meer dan alleen sieraden terecht in deze webshop, want Sunflowerjewels verkoopt ook tassen en straks in het voorjaar hippe, gepimpte slippers voor de kids! De sieraden zijn trouwens ook mooi, een beetje grove kralen in verschillende kleurstijlen. Lekker opvallend, maar sjiek tegelijk. Heel leuk! Vanaf eind februari zal de voorjaars/zomercollectie online gezet worden, dus houdt de site goed in de gaten deze week voor alle leuke zomerkleurtjes!

Heb jij zin gekregen in zo’n leuke workshop met je vriendinnen? Dan bof je, want in de maanden maart, april en mei kun je 10% korting krijgen als je een workshop boekt voor minimaal 5 personen. Stuur hiervoor een mailtje naar Sunflowerjewels en vermeld daarin de code HIPHOT0210.

Vorig artikelKwartetcadeau
Volgend artikelIbizachic
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in