Nieuwe collecties bij Zazou

Je zou het bijna niet zeggen dat we midden in de herfst zitten. Wat een nazomer! Heerlijk zeg… En toch kunnen we er niet onderuit. We weten niet wanneer, maar de kou en het slechte weer zit er aan te komen. Tijd voor warme herfst- en winterkleding! Zazou presenteerde haar nieuwe collectie en ik werd enthousiast van al die hippe kleertjes voor komend seizoen. Prachtige merken als Blemish, Blond & Blond, Kik Kid, Kidz-Art en nog veel meer hippe kleertjes van Hollandse bodem vind je bij Zazou. Zoals dat leuke truitje met sterren of die prachtige ontwerpen van Sprout Kingdom. En ook Wild pakt weer uit met mooie afbeeldingen, recht uit de natuur gegrepen! De eerstvolgende herfstige dag? Een kop dampende chocola en online shoppen bij Zazou dus!

Zazou heeft nog een aantal zomershirts van Wild beschikbaar en daar maken de Hip & Hot lezers kans op. Als je het antwoord op deze vraag: Noem twee soorten bloemen die staan op de T-shirts zonder dieren van Wild? doorgeeft via dit formulier, dan mag jij misschien straks wel een hip shirt van Wild uit de zomercollectie kiezen. Deze actie loopt tot 11 november 2010.

Vorig artikelBroemie
Volgend artikelPasch Cosmetics
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in