Gevulde kaarten

Een kaartje sturen is leuk, maar als er dan ook nog iets in het kaartje zit is dat natuurlijk veel leuker. Bij Knotsknetter kun je nu prachtige kaartjes van Kadolab kopen, gemaakt van kraftkarton. In de kaartjes is een zakje zomerbloemen zaad genaaid. Dat is toch wel erg bijzonder. Er zijn drie verschillende kaartjes, ‘Dankjewel’, ‘Gefeliciteerd’ en ‘Gewoon voor Jou‘, dus voor allerlei gelegenheden kun je zo’n uniek kaartje kopen. Ik weet zeker dat ik het erg leuk zou vinden om zo’n kaartje te krijgen, want ja vaak belanden kaartjes na een tijdje toch in de kast. Maar op deze manier kun je er ook nog wat leuks mee doen. Zoiets is voor kinderen natuurlijk ook super.

Namens Knotsknetter mogen we 2x een setje van drie kaarten weggeven, hoe leuk is dat? Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: In welke categorie staan de kaartje van Kadolab op de site van Knotsknetter? Deze actie loopt tot 10 juni 2012.

Vorig artikelIce Cream Holder
Volgend artikelBabypark
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in