Ice Cream Holder

Het is lente, dus de zon zal zich toch weer een keer laten zien. Wanneer hij komt, dat is nog even afwachten. Maar als hij komt, moeten we natuurlijk goed voorbereid zijn. Massaal ijsjes in slaan, want niks is lekkerder dan een ijsje als het warm is. Zelf ben ik gek op softijs, mijn kids geven meer de voorkeur aan waterijsjes. En wat voor ijsje je ook kiest, als je niet snel genoeg eet, en zeker als het warm is, dan gaat je ijsje smelten. Dat zorgt weer voor plakkerige handen en vieze kleren. Maar als je het ijsje in de EZ Ice Cream Holder stopt, hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Hier thuis moesten we dat natuurlijk meteen even proberen en ja hoor het werkt. Zelf bij mijn jongste, die niet echt rustig kan zitten als hij zijn ijsje eet. Alles was nog schoon en geen plakkerige handen. Je kunt de Ice Cream Holder voor alle soorten ijsjes gebruiken. Aan de ene kant kun je er ijshoorntjes in stoppen en aan de andere kant is ruimte voor smalle, brede en ronde stokjes. Dus welk ijsje je ook kiest, hij past in de Ice Cream Holder, en dat is natuurlijk wel erg fijn. Hij is verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren en ik weet zeker dat kinderen het erg leuk vinden om hun ijsje in zo’n vrolijke houder te stoppen.

Namens Joco Beheer mogen we twee Ice Cream Holders weggeven. Wat moet je daar voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Wat is de prijs van de Ice Cream Holder? Deze actie loopt tot 9 juni 2012.

Vorig artikelLa Vie Jolie
Volgend artikelGevulde kaarten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in