Babypark

Een winkel waar je terecht kunt voor al je baby, kind en tiener spullen. Van autostoeltjes tot kinderwagens en van bedden tot bureaus. Je vind het allemaal bij Babypark. Naast zeven megastores kun je ook heel makkelijk online shoppen. Ideaal, al zeg ik het zelf. Zeker als je voor het eerst een kindje krijgt, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dan is het erg fijn als je op één plek kunt gaan shoppen voor alle spullen die je in het begin nodig hebt. Maar ook als je baby groter wordt en nieuwe meubels nodig hebt, kun je weer naar Babypark. Ze hebben er prachtige babykamers, in allerlei prijsklassen. Ben je op zoek naar een complete kamer, of zoek je liever zelfs de meubelen bij elkaar? Het kan allemaal bij Babypark.

Ze hebben ook hele handige artikelen voor op reis, wat dacht je bijvoorbeeld van een Traval Cot? Het is een soort campingbedje, maar dan helemaal afsluitbaar. Het neemt ook een stuk minder ruimte in, en is ook ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld het strand. Omdat hij helemaal afsluitbaar is, heeft je kindje ook geen last van vervelende beestjes. Zoek je nog een kinderstoel? Dan moet je ook zeker even gaan kijken bij Babypark. Ze hebben er de prachtige Tripp Trapp stoelen van Stokke. Met de Newborn set kun je de stoel al gebruiken vanaf de geboorte van je baby. Wordt je kindje te groot voor de Newborn set, dan haal je die er vanaf zodat je kindje gewoon kan gaan zitten op de stoel. Ik zou zeggen, neem een kijkje online of ga langs bij één van de megastores van Babypark, ik weet zeker dat je, met zoveel keus, kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Vorig artikelGevulde kaarten
Volgend artikelKids Grocery
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here