Gezond dineren

We hebben het allemaal druk. Met het gezin, werk, vrienden en hobby’s. En toch wil je ’s avonds een goede, lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel zetten, wat jammer genoeg niet altijd lukt. Herkenbaar? Ga dan eens kijken op Gezond Dineren. Gezond Dineren verse boodschappenDaar bestel je online exclusieve kant-en-klare maaltijden of je bestelt een recept met alle benodigde ingrediënten daarbij. De maaltijden zijn op verantwoorde manier geproduceerd met zoveel mogelijk biologische producten.

De producten die ik heb uitgeprobeerd, stamppot andijvie (met spekjes en gehaktballetjes) en vegetarische spinazie pilaf met Indiase groenten, waren in een woord heerlijk. De spullen worden thuisbezorgd in een grote doos met daarin een koeltas met koelelementen. Zo blijft het eten tijdens het transport koel, fris en vers! En of je nu in Groningen, Zuid Holland of Limburg woont, voor Gezond Dineren is dat geen probleem; zij bezorgen door het hele land.

Gezond Dineren lasagne
Ook proberen? Grijp dan nu je kans, want de eerste tien bestellers die de code ‘hipenhot’ gebruiken, krijgen een heerlijke fles wijn. Zomaar cadeau!

Vorig artikelBagage magazine op de iPad
Volgend artikelBambooz
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in