Zouf kraamarmbandjes

Dit is een gaaf kraamcadeau! Leuke kraamarmbandjes voor aanstaande of kersverse moeders. Baby blue voor jongetjes en rose voor meisjes. Kant-en-klaar te bestellen in de Zouf a Porter collectie of je kunt er nog iets aan veranderen om het nog persoonlijker te maken. De armbandjes worden verstuurd in een rose of blauw sieradenzakje. Zouf.nl is een webwinkel waar je sieraden kunt laten maken die je zelf ontworpen hebt of kant-en-klare armbanden en kettingen kunt bestellen.  Het is betaalbaar en helemaal passend bij jouw mood of kleding van dat moment. In de virtuele ontwerpstudio kies je eerst een basismodel armband of ketting, daarna de kralen en bedels. Ook kindersieraden en cadeaubonnen. Ik heb er al eerder over geschreven, maar ik vond dit zo iets leuks nieuws dat ik het wilde delen.

Voor de winactie stelt Zouf stelt twee jongens en twee meisjes armbanden gratis beschikbaar. Om in aanmerking te komen moet je volgende vraag beantwoorden: Hoeveel basismodellen heeft Zouf. nl in de ontwerpstudio? Geef je antwoord weer door via ons bekende formulier en wie weet ben jij straks een winnaar! Deze actie loopt tot 10 februari 2011.

Vorig artikelPapieren dieren
Volgend artikelDwell Studio
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in