Choc-o-lait

En toen was er alweer heftig weer in Nederland. Vooral in het Noorden en Midden van het land. Sneeuw en ijzel, naar het schijnt. En dat met oudjaar. Echt weer dus om binnen te blijven. Verwarming hoog, muziekje op, kerstboomverlichting aan (voor wie de boom nog heeft staan) en met een boek, een dekentje en warme chocomelk op de bank. Of een spelletje met het gezin aan tafel.Voor de niet-zwangeren misschien zelfs wel met een scheutje rum of Tia Maria er in… De aller-aller-lekkerste chocolademelk vind ik choc-o-lait. Jaren terug alweer ontdekte ik het voor het eerst in Antwerpen. Je weet wel, zo’n stokje met een heus chocoladeblokje eraan. Je stopt het in je warme melk, even roeren en voila, de chocomelk verschijnt binnen een paar minuutjes. Je hebt ze in verschillende smaken tegenwoordig, maar toen ik het ontdekte alleen nog in puur. Persoonlijk vind ik de cointreau of hazelnootversie het lekkerst. Ik ontdekte, al surfend op zoek naar een online shop die dit verkoopt, een site die ze momenteel in de aanbieding heeft. Die gaan vast goede zaken doen met die extreme winterweer op komst! Ook bestellen? Dat kan dus bij de Choc-o-lait. Ook leuk als cadeautje trouwens!

Vorig artikelChampagne!
Volgend artikelZzipp
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here