Voorjaarswinactie 2017

Het is bijna voorjaar dus ik vond het wel weer eens tijd worden voor een leuke winactie. Ik heb een aantal webwinkels bereid gevonden hier aan mee te werken, maar ik verklap nog niet welke winkels. Ik kan je verzekeren dat het wel de moeite waard is, dus houd deze blog en mijn Facebookpagina in de gaten.

Voorjaarswinactie: hoe werkt het?

De komende week zal ik steeds een webwinkel bekend maken op mijn facebookpagina. Je kunt in deze webwinkel je eigen prijs uitkiezen ter waarde van €50,00. Wat jij het liefst zou willen winnen van dit bedrag, mag je bij de reacties neerzetten, liefst met een directe link naar het product erbij, zodat ik niet hoef te zoeken. Je mag maximaal 3 producten kiezen per persoon. Dus ga maar lekker uitgebreid rondneuzen in de deelnemende webwinkels en kies mooie cadeaus voor jezelf of wie weet voor je kinderen uit. Je kiest dus eigenlijk je eigen cadeau of cadeaus, wat wil je nog meer!

Stemronde

Alle door jullie aangedragen producten verwerk ik in een top 4 van meest gekozen producten. Vervolgens mogen jullie hier op stemmen. Welke prijs van de 4 producten moet het worden? Uiteindelijk rolt er 1 prijs uit. Dit doen we met 10 webwinkels, dus er zullen uiteindelijk 10 prijzen zijn die je kunt winnen. Deze 10 prijzen ga ik verwerken in een blog, en daar kun je dan gewoon via het bekende formulier kans op maken. Wanneer dat is, hoor je later. Maar wil jij invloed hebben op de te winnen prijzen, dan is het belangrijk dat je meedoet met de stemrondes op Facebook!

Meedoen?

Mee spelen kan dus heel eenvoudig, je hebt alleen wel echt Facebook nodig voor deze winactie. Anders kun je niet mee stemmen. Uiteraard mag je deze winactie ook delen op Facebook of doorgeven aan familie en vrienden. Hoe meer deelnemers hoe leuker! En terwijl iedereen cadeaus uitkiest en deze actie doorgaat, komt de eerste lentedag snel dichterbij. De winnaars worden dan ook bekend gemaakt op…. 21 maart 2017!

Morgen maak ik de eerste webwinkel bekend!

Vorig artikelKleur van het jaar 2017: Denim Drift!
Volgend artikelZo doe je alleen nog dingen die jij belangrijk vindt
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in