Miss Tiddels

blauwbeerviltWie op zoek is naar leuke, handgemaakte babyschoentjes moet de website van Miss Tiddels zeker niet overslaan. De vilten schoentjes die je daar ziet, zijn echt fantastisch! De collectie is enorm, er is keus uit allerlei verschillende kleurtjes. En, niet onbelangrijk, heel betaalbaar! Al voor 10 euro maakt jouw kleintje de blits met deze blikvangers aan zijn of haar babyvoetjes. Ik ontving een paar rood met witte stippen. Net kleine paddestoeltjes, heel schattig. Mijn dochtertje past ze niet meer, maar ik ga ze bewaren voor het kindje in mijn buik. Die wil er straks natuurlijk ook hip uit zien! En dat gaat zeker lukken met deze schoentjes. Je kunt zien dat ze met zorg gemaakt zijn. Miss Tiddels rules!

rozebeervilt

Wil jij zo’n paar lieve schoentjes winnen? Hip & Hot mag er maarliefst 3 verloten onder de goede inzenders van deze vraag: Hoeveel verschillende vilten schoentjes staan er op de site van Miss Tiddels? Je antwoord geef je natuurlijk weer door via dit formulier. Deze winactie loopt tot 11 december 2009, winnaars ontvangen zo spoedig mogelijk na deze datum bericht.

stippne

Vorig artikelPetit Bazaar 2e editie
Volgend artikelPuur Speel Goed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in