Green Jump broodtrommels

Kinderen die naar school of de opvang gaan nemen vaak een trommeltje mee voor wat te eten en/of drinken. Of als je zelf buiten de deur werkt zul je ook wel eens wat te eten van thuis mee nemen. Dan heb je natuurlijk iets nodig waar je dat eten in kunt stoppen. Dat kan een plastic zakje zijn, maar liever niet. Naast dat het niet goed is voor het milieu blijft je eten ook niet echt lekker in zo’n zakje. Nee dan kun je beter een trommeltje kopen. Bij Green Jump hebben ze een aantal mooie en handige trommeltjes, en niet geheel onbelangrijk, ze zijn goed voor het milieu. Ze zijn gemaakt van RVS, waardoor ze jaren lang meegaan. Je kunt de trommeltjes in verschillende maten kopen en wat ik zelf erg handig vind, is dat ze ook trommeltjes hebben met verschillende vakjes. Ideaal als je naast je boterham ook nog wat fruit e.d. mee wilt nemen. Dan kun je alles apart in een vakje stoppen en hoef je niet allemaal verschillende bakjes mee te nemen. Wil je wat warms mee nemen naar je werk, dan kun je bij Green Jump een ‘Thermal Container‘ kopen. Hierin blijft je eten 4 a 5 uur lang warm. Handig toch?

Namens Green Jump mogen we een broodtrommel naar keuze weggeven. Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Welke broodtrommel(s) hebben de meeste vakjes? Deze actie loopt tot 1 juni 2012.

Vorig artikelKoninginnedagshirt Blond Amsterdam
Volgend artikelTaste! Amsterdam
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in