My Brand by Barbara Mets

Wie van mooie spullen, hergebruik en stoer houdt, houdt van My Brand by Barbara Mets. Wat begon als een hobby, groeide uit tot eigen label. Hippe armbanden, stoere gehaakte krukjes, lampen, iPad hoezen, tassen en nog veel moois weet Barbara Mets te vervaardigen. Veelal in serene naturel kleuren. De poefjes en krukken zijn een eye-catcher in je huis, de armbanden vallen op aan je pols. Authentique Mignon heeft dit merk natuurlijk alweer gespot en verkoopt een groot assortiment van de collectie van Barbara Mets. Zeker de moeite waard om even te kijken!

Authentique Mignon biedt natuurlijk ook weer een mooie korting aan voor onze lezers. Tot 1 oktober ontvang je 10% korting wanneer je de code hipenhot invult bij je bestelling. Dat scheelt toch weer bij de aanschaf van zoiets moois voor je huis, jezelf of je kids!

Vorig artikelNieuwe collectie Kommy Kleertjes
Volgend artikelFlavourites Agenda
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in