Green Jump: op een simpele manier een groen sprongetje maken

Green Jump heeft een prachtig ideaal. Zij wil graag dat kinderen gezond opgroeien in een duurzame wereld.  Dat is een mooi, maar wel levensgroot doel. Maar hé, als je een verschil wilt maken begin je klein. Bij jezelf dus. Bij Green Jump koop je ruim 2.000 producten van merken die veel waarde hechten aan de combinatie duurzaam én mooi. En dat maakt het een stuk makkelijker om een groen sprongetje te maken richting een duurzamere wereld.

Lees ook: Kudzu, een Belgische eco webwinkel

Green Jump: op een simpele manier een groen sprongetje maken

Wist je dat je bijvoorbeeld voor schoolspullen ook prima bij Green Jump terecht kan? Ze verkopen trommels, bekers, tassen, herbruikbare zakjes en ga zo maar even door. Dit zijn een aantal van mijn favorieten:

1. De rvs broodtrommel. Ideaal voor de grotere lunch en trust me, die van mij neemt aardig wat eten mee naar school. De trommels zijn 60% groter dan het kleinere broertje en je koopt ze in duo (2 vakjes), trio (3 vakjes) of cinco (5 vakjes) formaat.

Bento-broodtrommel-20x15x4-Duo

2. De Lifefactory schoolbeker met rietje, ideaal voor water of andere favoriete drankjes die meegaan naar school. De siliconen hoes is een bescherming voor de fles en zorgt dat de fles goed stevig in de hand ligt. Ook ideaal voor in de auto, want de fles past in de meeste standaard bekerhouders.

Glazen-drinkfles-lekvrij-siliconen-hoes-350-ml-straw-cap

3. Nooit geweten, maar een herbruikbaar boterhamzakje is écht súper handig. Niet alleen om mee te nemen naar school, maar ook voor een picknick op het strand is hij ideaal: uitgeklapt dient-ie namelijk als placemet. De binnenkant is gelamineerd met veilig TPU (soort plastic maar dan eco) en de buitenkant is gemaakt van katoen. En heel fijn: het boterhamzakje was je gewoon mee in de wasmachine!

Herbruikbaar-boterhamzakje-van-katoen-RollEat

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelFlying beauty, dit neem je mee op reis!
Volgend artikelDress like… Lenthe in nOeser
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in