Goede schooltas voor leuke en duurzame tassen

147988143Gaat jouw kindje binnenkort naar school en ben je op zoek naar een schooltas die langer mee gaat dan gemiddeld? Dan raad ik je zeker aan ook bij Goedeschooltas te kijken. Bij deze webshop staan kwaliteit, veiligheid in het verkeer en duurzaamheid hoog in het vaandel. Of je nou iets zoekt voor je peuter of voor een je tiener, Goedeschooltas verkoopt het.

Een aantal merken springen er wat mij betreft uit. Het Duitse Scout, het Engelse Tyrrell Katz London en de het Franse merk Coq en Pâte. Elk merk heeft weer iets bijzonders. Scout biedt kwaliteit en zekerheid en gebruikt  fluoricerende en reflecterende materialen voor extra zichtbaarheid in het verkeer. Tyrell Katz London heeft vrolijk en kleurrijke producten en de ontwerpers laten zich inspireren door hun eigen kinderen. Coq en Pâte maakt ecologische tassen en staat garant voor originaliteit met respect voor de natuur.

4363317

Kan je nog wel iets leuks gebruiken voor in de schoen of voor 5 december? Dan kan je zeker ook bij Goedeschooltas terecht. Een leuke nieuwe broodtrommel, een stoere drinkbeker of een hippe schoudertas behoren namelijk ook tot het uitgebreide assortiment van deze fijne webshop.

8019774

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in