Whoost hippe tassen

Ooo deze schooltasjes zijn ook zò leuk! Ze doen me denken naar die ouderwetse lederen brugklas-tassen. Maar dan hip, kleurrijk en een eye-catcher bij het leven. Ik heb juist een mailtje naar Whoost gestuurd om te vragen of ze deze tassen ook in groot formaat kunnen maken met het Hip & Hot logo erop. Speciaal voor mijn nieuwe Macbook, want daar zocht ik nog een hippe tas voor. Ze zijn natuurlijk ook super voor de kids. Voor de kleuters zijn er speciale kleine tasjes, voor de grotere kan er meer in. En alles in van die hippe kleurtjes en fijne stofjes. Je kunt ze bijna niet laten liggen, want jij wilt jouw kindje toch ook hipperdepip het schoolplein op sturen in het nieuwe jaar? Bovendien is de site vernieuwd, waardoor bestellen nog gemakkelijker is en er bovendien betaald kan worden met IDEAL. Handig! Te koop bij Whoost dus!

Whoost biedt alle lezers van Hip & Hot een korting aan van maarliefst 20%! Vul hiervoor de code in: TERUG NAAR SCHOOL en de korting wordt meteen verrekend. Wacht niet te lang met bestellen, want de korting is geldig tot en met 31 augustus 2011.

Vorig artikelEen mespuntje moeder
Volgend artikelVerjaardagsverrassing
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in