Knotsknetter vernieuwd!

Vaak schrijf ik hier over nieuwe vondsten op het wereld wijde web, maar soms vind ik het ook leuk om nieuwtjes over webshops die al eens aan bod zijn geweest te schrijven. En vandaag is zo’n dag. Dè webshop waar je kunt winkelen voor retro en coole kinderkleding, Knotsknetter, is namelijk zelf in een nieuw jasje gestoken! Het resultaat? Een nog steeds hippe, retro webshop die nu nòg overzichtelijker oogt en je dus makkelijker kunt vinden wat je zoekt. Of misschien ben je wel niet op zoek. Dan klik je gewoon even door naar Knotsknetter en ontdek je wat een superleuke winterkleren ze daar hebben. Want met dit herfstige weer ontdek je vaak dat je kindjes eigenlijk toch niet zoveel hips meer in de kast hadden liggen. Knotsknetter verkoopt merken zoals 4Funkyflavours (mijn favoriet!), Plastisock, Smafolk en Duns Sweden. Maar ze hebben ook hun eigen lijn met uniek baby- en kinderkleertjes van gerecyclede materialen! En van die onwijs hippe riemen en portemonnee’s. Denk aan retro jaren ’60 en ’70 stofjes met bloemen, babushka’s en barba papa’s. Naast de kleertjes verkopen ze van dezelfde retro stofjes ook lifestyle artikelen. Knotsknetter is cool!

 En weet je wat nou zo leuk is? Knotsknetter stelt iets heel tofs beschikbaar voor de winactie. Namelijk of een boxpak naar keuze, of een portemonnee naar keuze! Dat is leu-heuk! Maar het gaat natuurlijk niet vanzelf. Wij willen heel graag weten welk merk jou het meest aanspreekt op Knotsknetter. Geef dat door via ons bekende formulier en dan ben jij misschien straks de winnaar. Deze actie loopt tot 24 oktober 2010.

Vorig artikelLiliepop
Volgend artikel2zusjesenjan
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in