Happy Wrapper

wrapperWat ik vroeger altijd onwijs onhandig vond aan mijn broodtrommel, is dat je brood inclusief beleg door die trommel rolt. Tegen de tijd dat ik het dan ging opeten, kon ik eerst mijn brood weer opnieuw gaan beleggen. Daarbij, een broodtrommel neemt in je tas best veel plek in beslag. Niet echt fijn als je al een zware en volle tas bij je had. Op de website van Ozowiezo zag ik al een poos geleden een leuke oplossing daarvoor staan, namelijk de Happy Wrapper. Dit is een opvouwbaar broodtrommeltje èn placemat ineen. Handig dus, voor op school, de overblijf, maar ook op vakantie. Vieze tafeltjes zijn dan opeens niet zo erg meer, de Happy Wrapper erop en je kindje eet hygiënisch. Er zit een naamvakje op, zodat het niet kan gebeuren dat het verward wordt met de Happy Wrapper van iemand anders. En het is natuurlijk herbruikbaar. Even afdoen met een schoon en vochtig doekje en de volgende dag kan het gewoon weer gebruikt worden! Ik mocht een Happy Wrapper uitproberen en ik ben er heel enthousiast over. Je brood blijft lekker vers in het pakketje en een groot voordeel vind ik ook dat het goed voor het milieu is. Normaal gesproken nam ik mijn brood namelijk mee in een plastic zakje, met de Happy Wrapper gebruik ik dus een stuk minder plastic!

happywrapper_bluerond_MED

Je bestelt de Happy Wrapper hier, of  je wint ‘m op Hip & Hot. Daarvoor moet je maar eens rondneuzen op de website van Ozowiezo en ons laten weten wat jou nou nog meer een handig product lijkt. Laat dat weten via dit formulier, en wie weet ben jij de gelukkige winnaar straks! Deze actie loopt tot 4 januari 2010.

happywrapper_rozerond_MED

Vorig artikelInpakshop
Volgend artikelSupersale in de Koekfabriek Zaandam
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in