Fundesign

De kerstdagen zijn weer voorbij, we gaan ons nu richten op het nieuwe jaar. Misschien heb je zelf al wat voornemens voor 2012? Hier staat nog steeds op het lijstje om onze woonkamer te verven en wat leuke nieuwe meubels en accessoires te kopen. Ik vind het dus heerlijk om op internet op zoek te gaan naar websites die leuke artikelen verkopen voor in huis. Bij Fundesign ben je voor dat soort items ook aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar mooie tafels en stoelen of gewoon een klok, bij Fundesign vind je het allemaal. En naast dat er gewoon heel veel leuke items te vinden zijn, is het ook nog eens betaalbaar. Zeker na de dure december maand is dat erg prettig. Ze hebben bij Fundesign basic items, maar ook artikelen waarvan je denkt, wat super! dat is een keer wat anders. Daar hou ik zelf wel heel erg van. Ik vind het altijd leuk als je in je huis een item hebt wat totaal anders is dan de rest, wat er echt uitspringt. Zo hebben ze bij Fundesign bijvoorbeeld een prachtige hanglamp, met allemaal kleine lampenkappen. Hoe bijzonder is dat? Of wat dacht je van een bijzettafel met takken aan de onderkant. Dat is toch geweldig en echt iets wat je niet snel bij iemand anders in huis ziet.

Namens Fundesign mogen we een shoptegoed van 50 euro weggeven. Daar kun je zeker wat leuks voor vinden. Wat moet je hier voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag en wie weet is dat shoptegoed dan wel voor jou: In hoeveel verschillende kleuren kun je de ‘Ridge Rib’ stoel bestellen? Deze actie loopt tot 27 januari 2012.

Vorig artikelKerst voor ict’ers
Volgend artikelRondom Eva
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in