Hearts and Heroes: give hope, buy clothes

Soms kom je op internet wel heel bijzondere webwinkels tegen. Zo ook de shop van Marlieke, Isolde en Nathalie: Hearts and Heroes. Op deze site verkopen deze dames, samen met een team van vrijwilligers, nieuwe en tweedehands kinderkleding waarvan de opbrengst 100% naar goede doelen gaat. Welk goed doel? Dat bepaal je zelf! Je kan kiezen voor CliniClowns, KiKa, Orange Babies, Stichting Max, Stichting Medulawi of War Child. Altijd een goed doel waar kinderen bij betrokken zijn dus. Ook door kleding te doneren kun je je steentje bijdragen want Hearts and Heroes is altijd opzoek naar kwalitatieve, hippe kinderkleding om te verkopen op de site. En is de kleding toch niet verkoopbaar? Dan gaan deze kledingstukken rechtstreeks naar kinderen in Roemenie, Papua en Nepal. Wij krijgen een heel goed gevoel bij deze webwinkel!

Speciaal voor Hip & Hot stelt Hearts and Heroes een tas van Colorique uit hun winkel beschikbaar ter waarde van 20 euro. Wil je kans maken op deze tas? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Welk percentage van het aankoopbedrag gaat naar de goede kinderdoelen? Vul het antwoord en je gegevens in op dit formulier. De winnaars krijgen persoonlijk bericht! Deze actie loopt tot 10 juli 2010.

Vorig artikelBumbello
Volgend artikelHappy Sunny én Rainy Days!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in